Team de Luit

Juf Noelle Groep 1-2a (ma en di)

Ik vind het heel fijn om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Kinderen nieuwe dingen leren is iets waar ik veel plezier aan beleef. In het onderwijs is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk!

Juf Joke Groep 1-2a (woe t/m vr)

 Het is iedere dag weer een feestje om samen met groep 1-2 aan de slag te mogen gaan. Ze zijn heerlijk spontaan en elk stuk voor stuk uniek!

Juf Stefanie Groep 1-2b (ma t/m woe)

Ik werk met de kleuterklas omdat het mijn passie is. Vanaf jongs af aan wilde ik al juf worden van jonge kinderen. Het belangrijkste vind ik dat kinderen in een rustige en liefdevolle omgeving zich verder kunnen ontwikkelen.Lees hier meer...  

Juf Judith Groep 1-2b (do en vr)

 Ik wil elk kind laten voelen dat hij/zij bijzonder is en dat we van elkaar kunnen leren.
Harmonie en vrolijkheid breng ik graag in de klas.

Juf Shalinie Groep 2-3 (ma t/m wo)

Hallo allemaal, ik ben juf Shalinie en elke dag sta ik met veel plezier voor de klas! Ik ben er trots op dat ik deze jonge kinderen van groep 2-3 mag begeleiden en ze te zien groeien in hun ontwikkeling. Lees hier meer...

Juf Nicole Groep 2-3 (do t/m vr)

....

Juf Lisa Groep 3 (ma)

Kinderen in groep 3 maken grote stappen, hun ontwikkeling volgen en ze daarbij ondersteunen geeft mij veel voldoening.Lees hier meer...

Juf Cora Groep 3 (di t/m vr)

Ik ben een creatieve leerkracht, zowel in denken als doen. Ik probeer te denken en te handelen buiten de geijkte denkpatronen wat leidt tot (nieuwe) oplossingen.
Lees hier meer...

Juf Linda Groep 4 (ma t/m do)

 Ik vind het superleuk om les te geven in groep 4. Rekenen is mijn favoriete vak. Ik ben ook rekencoördinator op school.

Juf Petra Groep 4 (vr)

 Al sinds ik klein was speelde ik schooltje: Eerst met mijn knuffels/poppen, later met mijn zusjes en vriendinnetjes en toen werd het echt: ik werd JUF. En dat ben ik nog steeds met heel veel liefde.

juf Inge Groep 5 (ma t/m woe)

Ik vind het geweldig om met kinderen te werken omdat ze nog zo eerlijk en direct zijn.  Het mooiste moment voor mij als juf is als ik bij een leerling het kwartje zie vallen, als  het lichtje echt gaat branden!

Juf Martine Groep 5 (do t/m vr)

 ....

 

Juf Laura Groep 5-6 (ma t/m vr)

Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Het enthousiasme en de leergierigheid van de kinderen geeft mij als leerkracht elke dag weer nieuwe energie.
Lees hier meer...

Juf Kirsten Groep 6 (ma en vr)

Lesgeven geeft mij de mogelijkheid om de talenten van de kinderen te ontdekken en te benutten. Juist al die verschillen tussen kinderen  en proberen hier op in te springen is en grote uitdaging.

juf Tineke Groep 6 (di t/m do)

  ....